Apps

Een app laten maken

Een betaalbare app voor het mkb

Naast het bouwen van jouw website kunnen wij voor het MKB ook betaalbare apps maken. Niet alleen “grote” bedrijven hebben tegenwoordig belang bij apps, ook voor het MKB worden apps steeds gebruikelijker. Apps voor het mkb moeten betaalbaar zijn maar toch veel functionaliteiten bezitten. Mobiele apps kunnen door ons worden gerealiseerd vanaf €500,-, doordat wij niet steeds opnieuw het wiel gaan uitvinden. Veel modules zijn al eens gemaakt en kunnen we dus hergebruiken. De vormgeving (kleuren en beelden) passen we vervolgens volledig aan naar jouw wensen en huisstijl, waardoor een uniek ontwerp ontstaat. Een app voor een bakker, slager, kapsalon, fietsenmaker of bed and breakfast behoort tot de mogelijkheden.

De app laten bouwen

Eerst moet duidelijk zijn wat u wilt. Wat moet de app kunnen en wat wil je dat de klant met de app kan? Wanneer dit duidelijk is kunnen wij voor jouw bedrijf aan de slag met een ontwerp, zodat jij kan zien hoe de app eruit komt te zien. Wanneer we het hierover eens zijn gaan we de app bouwen en vullen. Jij krijgt toegang tot de testomgeving en kan de app gaan testen, ook het CMS wat aan de app gekoppeld wordt voor het beheer en de gebruikersdata kan worden bekeken. Wanneer alles naar wens is zorgen wij dat hij wordt gehost en wordt aangeleverd bij de Google Play Store en de Apple App Store.

Hoe gaan we te werk?

  • We kijken wat je wil, wat je mooi vindt en wat je nodig bent. Je ontvangt een offerte.
  • Daarna gaan we aan de slag met een ontwerp: het design van de app.
  • Het ontwerp mag jij beoordelen.
  • Moet er in de vormgeving iets aangepast worden dan doen we dit.
  • De app wordt gemaakt en gekoppeld aan het beheersysteem.
  • De app wordt gevuld en aangeleverd bij de Play Store en de App Store.

Wil jij voor jouw bedrijf een uitgebreide app met functionaliteiten die wij niet vaak of niet eerder zijn tegengekomen dan maken we voor jouw een maatwerk app. Wij het maken van een maatwerk app komt meer kijken dan bij onze standaard apps, deze apps ontwikkelen wij vanaf €1000,-. Maar hiervoor krijg je een compleet op maat gemaakte app, waarbij nog meer opties mogelijk zijn.
Goedkope app laten maken in emmen drenthe
Meer weten over de mogelijkheden binnen een app vanaf €500,-?