Mobiele app bij online marketing

Waarom een mobiele app niet mag ontbreken

Een mobiele app hoort bij de online marketing.

De nieuwe generatie klanten doet tegenwoordig alles via zijn of haar smartphone; online aankopen, het onderhouden van contacten en het surfen op internet. Een mobielvriendelijke website is daarom een must, maar als je kijkt naar de mobiele marketing anno 2017 mag ook een mobiele app niet ontbreken.

Allereerst is het dus van belang dat je website responsive is. Je website is responsive als deze goed leesbaar is op een smartphone of tablet. Als je (potentiële) klanten je bedrijf of website zoeken via Google op een smartphone of tablet, zal deze beter gevonden worden als deze responsive is. Het aantal mensen dat je website bezoekt wordt steeds meer. Als je website niet goed leesbaar is op een smartphone of tablet zal je snel naar de achtergrond gedrukt worden.

Maar om de veeleisende mobiele bezoeker te bedienen is een responsive website niet genoeg. Deze generatie vraagt juist om een mobiele apps.

Waarom heb je een app nodig?

Klanten die jouw applicatie gebruiken zijn vaak meer tevreden en zullen de mobiele app sneller bezoeken dan jouw responsive website. Ze hebben geen zin om lang te wachten op een website die nog moet laden en waar je de url nog van moet intikken op een kleine schermpje. De bezoeker opent liever meteen een applicatie waar alle informatie staat wat de bezoeker zoekt, zelfs als er geen internetverbinding is.

Hoe dan ook is de gebruikerservaring beter en dat wil je je bezoeker of klant bieden toch? Het maakt niet uit in welke branche je werkzaam bent. Apps worden vaak gebruikt voor bestaande klanten of terugkerende klanten, oftewel je trouwe bezoeker. Daarnaast heb je een responsive website nodig voor de nieuwe (potentiële) klant die je zoekt. Samen is het een ijzersterke combinatie.

betaalbare mobiele app - vanaf €500,-Wat biedt een mobiele app meer dan een website?

  • Betere gebruikerservaring
  • Extra functies (click-to-call, GPS)
  • Betrokken klanten
  • Meer vaste klanten/bezoekers
  • Tevreden klanten/bezoekers

De App Store en Google Play krijgen iedere dag miljoenen bezoekers. Ze zijn op zoek naar een leuke nieuwe mobiele app die ze kunnen downloaden. Hoe geweldig zou het zijn als jouw eigen app daar straks tussen zou staan. Wij kunnen daarvoor zorgen.

Neem vrijblijvend contact op met VDS Crossmedia, Emmen voor de mogelijkheden van een mobiele app(licatie).