,

SKS Skûtsjekrant

De Skûtsjekrant is een jaarlijkse uitgave ter gelegenheid van het Skûtsjesilen, wat ieder jaar plaatvind in juli en augustus in de provincie Friesland. In samenwerking met Devea en Heidstra Media hebben we de vormgeving van deze krant met 30.000 uitgaven mogen verzorgen.

WAT HEBBEN WE GEDAAN

SKS Skûtsjekrant

De Skûtsjekrant wordt jaarlijks huis aan huis uitgeven in de regio Friesland rondom het SKS Skûtsjesilen. Dit is een Friese zeilwedstrijd met Skûtsjes wat al eeuwenlang wordt georganiseerd. In de uitgave van 2022 geeft de krant een bijzonder inkijkje in de cultuur van Skûtsjesilen, worden er verhalen verteld over de bemanning van de Skûtsjes, gaat het over het 40-jarig bestaan van de IFKS, de voorbereiding op de wedstrijden en nog veel meer leuke informatie over dit evenement.

Wat hebben wij gedaan?

Samen met Devea en Heidstra Media verzorgen wij jaarlijks de vormgeving van de De SKS Skûtsjekrant. Tekst- en beeldmateriaal krijgen we aangeleverd, wij zorgen voor een aantrekkelijke visuele opmaak van de krant. Naast de grafische vormgeving en DTP-werk, zorgt ons team ook voor de vormgeving van de advertenties in deze krant.

DTP
Paginaopmaak
Advertentie-vormgeving
Klant: Devea

Meer projecten die we gedaan hebben

pink ribbon 2