Vacature Grafisch (Web) Designer

Grafisch (Web) Designer

Heb jij een passie voor design en wil je graag werken in een gezellig en succesvol bedrijf? Dan hebben wij een uitdagende, gevarieerde baan voor jou. In verband met de uitbreiding van onze activiteiten en lopende projecten zijn wij per direct op zoek naar een creatieve Grafisch (Web) Designer voor 40 uur in de week!

Dit ben jij

Als Grafisch (Web) Designer / grafisch vormgever vertaal jij als geen ander vraagstukken van de klant naar creatieve oplossingen die naadloos aansluiten op de doelgroep en doelstellingen. Van het ontwerpen van webdesigns tot het opmaken van logo’s en huisstijl, maar ook het opmaken van offline content, zoals advertentie, kranten en magazines. Jij bent verantwoordelijk voor de mooiste designs! Daarnaast biedt je ondersteuning bij onze zusteronderneming (We’R Media). Je kan collega’s motiveren met nieuwe ideeën, kennis en ervaring.

Je gaat nauwkeurig te werk en beschikt over een oplossingsgerichte mindset. Dit zien we terug in je werk en merken we aan je manier van communiceren. Verder ben je een echte teamplayer met gevoel voor humor en beschikt over een nuchtere instelling. Daarbij mag een uitstekend zelfinzicht met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel niet ontbreken.

Wij zoeken een ‘designer’ die:

Wat wij je bieden:

Klinkt dit als jouw ideale werkplek?

Stuur dan een mail met daarin jouw motivatie, CV en een digitaal portfolio naar: n.scheer@vdscrossmedia.nl.