webdesign

Online identiteit creëren

De websites die we bouwen is uniek en onlosmakelijk verbonden met de huisstijl van je onderneming. Met onze unieke mix van techniek, creativiteit en strategie creëren wij jouw online identiteit.

Content management

Een website moet makkelijk te beheren zijn. Met WordPress hebben wij hiervoor de ideale oplossing. Met dit gebruiksvriendelijke CMS kun je zelf je website aanpassen, waar en wanneer jíj dat wilt.

Schaalbare website

Door middel van responsive design bouwen we websites die zichzelf aanpassen aan het apparaat van de eindgebruiker of dat nu een desktop, tablet of mobiel is; gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Ook onze website is responsive.

Website in eigen beheer

Goede websites moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Of het nu gaat om een eenvoudig visitekaartje, een middelgrote website voor je bedrijf of een webshop. Wij hebben voor al deze toepassingen een oplossing, passend bij jouw wensen.

Geoptimaliseerde mobielvriendelijke (responsive) websites

In dit digitale tijdperk is het essentieel om ook (of juist) online uw bedrijf professioneel te presenteren. Het is een gemiste kans wanneer uw onderneming online niet goed vindbaar is. En vergis je niet: het is net zo goed een gemiste kans wanneer uw bedrijf wél een website heeft, maar deze gedateerd is. Wij maken functionele websites die voldoen aan alle eisen van nu. Ze zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar ze zijn ook goed vindbaar op Google. Ze zijn altijd responsive gebouwd en daardoor mobielvriendelijk en omdat wij websites bouwen in het eenvoudige WordPress CMS systeem kunt u zelf uw website heel makkelijk onderhouden. Alles wat u kunt bedenken is mogelijk: van een eenvoudige online visitekaart tot een complexe website op maat.

Website pakket

Website op maat

vanaf €1295,-

Soms heb je aan een basis website niet voldoende om al jouw gewenste functionaliteiten toe te passen. In zo’n geval bouwen we jouw website geheel op maat met alle functionaliteiten en modules die jij nodig hebt. Je krijgt een website op maat.

  • Volledig ontwerp op maat
  • Uitgebreide maatwerk modules
  • Koppeling Google Analytics
  • Meerdere formulieren mogelijk
  • Geen maandelijkse kosten

De websites die wij bouwen zijn uitermate gebruiksvriendelijk en worden gebouwd in het eenvoudige WordPress CMS systeem. Daardoor kunt u uw website makkelijk zelf beheren en onderhouden. Het voordeel daarvan is dat foto’s en teksten in een handomdraai op de website te plaatsen zijn. Wil je daar graag toch wat ondersteuning in krijgen? Wij staan ook voor je klaar om jouw informatie op de website te plaatsen. Daarnaast zorgen we er voor dat uw website responsive is, zodat uw website op alle apparaten goed toonbaar is. Het hebben van een responsive websdesign is tegenwoordig een must-have. Een website die geoptimaliseerd is voor mobiele devices eindigt hoger in de zoekresultaten van Google.

Wilt u een responsive website laten bouwen? Dan maken wij graag kennis met u. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom het maken van een responsive website te bespreken.

Mogelijkheden voor mobielvriendelijke website met ons bespreken?