IDENTITEIT

Branding

Sterke branding start met een duidelijke strategie en een professionele visuele identiteit. Grafisch ontwerp is de basis voor elke huisstijl, website, brochure, animatie en advertentie. Door het creëren van duidelijke, consistente content vanuit een doordachte huisstijl zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk, product of dienst direct herkent.

Jouw idee, onze creatie

Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen die het karakter van een bedrijf herkenbaar en professioneel presenteren. Verder zijn we gespecialiseerd in realisatie van kranten en magazines en kunnen we je helpen met de contacten voor het drukken en verspreiden. Verder maken we ontwerpen voor moderne websites, webshops en promotiemateriaal. Voor een website of webshop op maat en volledig in huisstijl kun je verder kijken op de website van onze overkoepelende organisatie We’R Media.

Huisstijl ontwerp

De websites die we bouwen zijn uniek en onlosmakelijk verbonden met de huisstijl van je onderneming. Met onze unieke mix van techniek, creativiteit en strategie creëren wij jouw online identiteit.

Logo ontwerp

Het logo moet in één oogopslag de identiteit van je organisatie uitstralen. Hier gaat een creatief proces aan vooraf waarin onze grafische designers je graag begeleiden.

Reclame ontwerp

Voor diverse soorten reclame bieden we grafische vormgeving op maat. We kunnen de huisstijl van je bedrijf doorvoeren in alle uitingen van je bedrijf. Een aantal voorbeelden van grafische designs die we op regelmatige basis realiseren, zijn: brochures, folders, banners, reclameborden, beursstands, flyers.

DTP

VDS Crossmedia is gespecialiseerd in de opmaak van tijdschriften, kranten en advertenties. DTP is een vak apart, dat wij tot in de puntjes beheersen. Wij volgen naadloos de actuele richtlijnen voor ieder stramien of ontwerp, zodat de hele publicatie in de juiste stijl wordt opgeleverd.

Grafische vormgeving

Als bedrijf wil je een professionele indruk achterlaten en als het even kan met het WOW-effect. Het belang van een visueel aantrekkelijke en doordachte huisstijl is hierin essentieel. Wij vertalen jouw huisstijl op een passende manier naar alles wat het bedrijf zichtbaar maakt op het gebied van marketing en communicatie.