FLYERS, BROCHURES, VERPAKKINGEN

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal is er in alle soorten en maten. Maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: gezien worden. Opvallen. Indruk maken.

Brochures, flyers, posters of verpakkingen, wij ontwerpen de promotiematerialen zo dat deze het beste aansluiten bij jouw product, evenement of campagne. Wil jij iets anders dan drukwerk op papier? Bedrukte bekers, usb-sticks of tassen, een keycord of eigen creatie, wij denken graag met je mee.

Ook de kracht van jouw promotiemateriaal ligt in de herhaling en herkenbaarheid van jouw huisstijl en overige communicatie middelen. Om een grote groep nieuwe klanten te kunnen werven is het gebruik van goed promotiemateriaal zeker van belang.

Promotiemateriaal voor binnen en buiten

Een ander onderdeel wat ook behoort tot de promotie van jouw onderneming is binnen- en buitenreclame of wel signing. Je wilt niet alleen goed voor de dag komen met het drukwerk, maar ook jouw autobelettering, gevelreclame, vlaggen en masten of zelfs uw beurswand en displays moeten uitstralen wat je bent en wil zijn. De grafische productie van deze uitingen verzorgen wij en besteden de realisatie uit aan een van de bedrijven binnen ons netwerk.

Harwig Installatietechniek Multomap