DTP

Advertentie opmaak

De opmaak van advertenties is een groot onderdeel van de werkzaamheden die wij doen voor onze klanten. Naast de opmaak van de magazines en kranten hoort hier ook de opmaak van de advertenties bij. Voor veel uitgeverijen en acquisitie kantoren maken wij daarom de advertenties voor hun bladen. De opmaak van het magazine kan bij een andere partij liggen, wij verzorgen dan alleen de advertenties.

Advertentie opmaak uitbesteden?

De advertenties die onder DTP werk vallen zijn vaak voor dag-, week- of maandbladen. Zo maken wij voor 1 van onze klanten tussen de 150 en 200 advertenties per week. Het materiaal van deze advertenties is vaak tekst met een beeld. Of er is een basis en er moeten correcties op uitgevoerd worden. De productie van deze advertenties kunnen wij tegen scherpe prijzen verzorgen, omdat hier vaak repeterende opdrachten bij zitten. Een bedrijf heeft een campagne lopen bij een dag- of maandblad en heeft daar een advertentie ruimte gekocht.

Voordelen om advertenties door ons te laten maken

De opmaak van advertenties is voor ons dagelijks werk. Wij hebben intern een gestroomlijnde “productiestraat”, waardoor wij voor u tegen een laag tarief deze advertenties kunne opmaken. U kunt zich bezig houden met de verkoop van de advertentieruimte. Of met de opmaak van het magazine of de krant. Doordat wij dit voor u oppakken heeft u geen inhouse DTP-er of vormgever nodig. Verkoopt u minder advertentie, dan zijn de kosten lager, omdat u per advertentie betaald.

Het opzetten van een advertentiecampagne en de grafische vormgeving van advertenties voor uw bedrijf kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Dit valt dan onder grafische vormgeving, omdat wij hier meer doen dan alleen een advertentie opmaken.

OF-1920x1080px