OVER VDS CROSSMEDIA

Wie we zijn

Met VDS Crossmedia bedienen we vanuit onze grafisch ontwerpbureau in Emmen bedrijven door heel Nederland. We staan bekend om onze flexibiliteit, kwaliteit en service. Vaak blijft het dan ook niet bij één opdracht en ontstaan er mooie samenwerkingen.

Wij zijn VDS Crossmedia

We zijn vanuit het ontwerpen van drukwerk, zoals kranten en magazines verder gegroeid naar een crossmediaal bedrijf. Je kan bij ons niet meer alleen terecht voor magazines en kranten, maar ook voor grafische vormgeving van een complete huisstijl en website, maar ook voor promotiemateriaal zoals flyers en poster. Uiteraard doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met jou, want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

Doordat wij onze expertise op het gebied van online en offline communicatie combineren, creëren we een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Wij werken voor bedrijven die trots zijn op wat ze doen en dit optimaal willen uitdragen. Het bedenken, vormgeven en realiseren van jouw reclame-uiting is onze passie. Of het nu gaat om een logo, een complete huisstijl, een mooi ontwerp voor uw drukwerk of een functionele en gebruiksvriendelijke responsive website: wij regelen het! Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

Wat kunnen we voor jou doen?

Ontwerp & Design

VDS Crossmedia luistert goed naar jouw wensen en vatten deze samen in een herkenbare en verrassende stijl. De boodschap die je wilt vertellen aan je klant, zetten we om in een creatief visueel ontwerp. Ons doel is om ontwerpen te maken die indruk maken, en waarmee we jouw verwachtingen overtreffen! Ontwerpen doen we binnen vele verschillende divisies. Van een complete huisstijl tot een volledig op maat gemaakt magazine en van een advertentie tot een online banner. Jouw reclame-uiting is bij ons in goede handen.

VOOR WIE WE HET DOEN

Wij werken samen met o.a. deze bedrijven.