OVER VDS CROSSMEDIA

Wie we zijn

Met VDS Crossmedia bedienen we vanuit onze grafisch ontwerpbureau in Emmen bedrijven door heel Nederland. We staan bekend om onze flexibiliteit, kwaliteit en service. Vaak blijft het dan ook niet bij één opdracht en ontstaan er mooie samenwerkingen.

Wij zijn VDS Crossmedia

We zijn vanuit het ontwerpen van drukwerk, zoals kranten en magazines verder gegroeid naar een crossmediaal bedrijf. Je kan bij ons niet meer alleen terecht voor magazines en kranten, maar ook voor grafische vormgeving van een complete huisstijl en website, maar ook voor promotiemateriaal zoals flyers en poster. Uiteraard doen we dat niet alleen. Dat doen we samen met jou, want alleen samen komen we tot de beste en meest effectieve oplossing.

Doordat wij onze expertise op het gebied van online en offline communicatie combineren, creëren we een sterke identiteit voor uw bedrijf. Wij werken voor bedrijven die trots zijn op wat ze doen en dit optimaal willen uitdragen. Het bedenken, vormgeven en realiseren van uw reclame uiting zit in ons bloed. Of het nu gaat om een logo, een complete huisstijl, een mooi ontwerp voor uw drukwerk of een functionele en gebruiksvriendelijke responsive website: wij draaien er de hand niet voor om. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

WAT WE VOOR JE KUNNEN DOEN

Ontwerp & Design

VDS Crossmedia luistert goed naar jouw wensen en vatten deze samen in een herkenbare en verrassende stijl. De boodschap die je wilt vertellen aan jouw klant, zetten we om in een creatief visueel ontwerp. Het is onze passie om indrukwekkende ontwerpen te maken, waarmee wij de klant overdonderen! En ontwerpen doen we binnen heel veel divisies. Van een complete huisstijl tot een volledig magazine en van een advertentie tot een online banner. Jouw reclame uiting is bij ons in goede handen.

VOOR WIE WE HET DOEN

Wij werken samen met o.a. deze bedrijven.