DTP

Opmaak krant of magazine

Wanneer je een krant of magazine wil uitgeven komt er veel op je af. Natuurlijk moet je veel regelen zoals content verzamelen, advertenties verkopen ,een drukker regelen en het zorgen voor de verspreiding. Uiteraard moet de uitgave ook opgemaakt worden, voor de opmaak van het magazine of de krant kun je ons inschakelen. Wij nemen dan de hele vormgeving uithanden.

De totale opmaak van jouw magazine, gids of krant

Het opmaken van een pagina in een publicatie is het combineren van tekst-, beeld- en illustratie-elementen op zo’n manier dat de verhoudingen optimaal blijven, de tekst leesbaar blijft en dat de lezers in een oogopslag zien waar het overgaat, het de lezer raakt en de opdrachtgever maximaal rendement uit zijn publicatie haalt. De DTP-ers kunnen hier voor zorgen. Nadert u een deadline welke absoluut niet kan wachten? Is er onverwachts iemand ziek geworden of heeft u ondercapaciteit voor een speciale opdracht? Of overweegt u om uw DTP studio geheel uit te besteden? Kies dan VDS Crossmedia DTP voor al uw desktop publishing en grafische vormgeving.

Technische productie

De technische productie is de laatste fase tot de oplevering van het daadwerkelijke product. Wij zorgen dat u een Certified PDF ontvangt of dat wij deze aanleveren bij de drukker. Dit bestand is nodig voor het drukproces, dit bestand bevat alle info voor de drukker. Alles moet uiteindelijk gemaakt en geleverd worden.

Waarom DTP van VDS Crossmedia

Wij van VDS zijn uiterst dynamisch, staan dag voor jou klaar en zorgen voor het halen van deadlines. Voor elk probleem vinden onze desktop publishers een gepaste oplossing. Door onze dtp services heeft u zelf geen werkdruk en dus ook geen risico zeer gewaardeerde collega’s te moeten missen door ziekte veroorzaakt door stress. Door onze jarenlange ervaring en kennis, onderhouden we zeer goede contacten met drukkerijen en verspreiders van drukwerk. Maakt u gebruik van VDS DTP service, dan haalt u (grafisch) voordeel uit al onze kennis en connecties. Snelle levering, zonder zorgen.

nof1