Branding

Huisstijl

Als bedrijf wil je de perfecte indruk achterlaten. Het belang van een goede huisstijl(corporate identity) is hierin essentieel. Met behulp van een onderscheidende huisstijl versterk je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast is het een uitgesproken manier om je te onderscheiden van de concurrent.

Een huisstijl versterkt de naamsbekendheid van jouw bedrijf

Een corporate identity gaat verder dan een logo met wat tekst, het bestaat uit verschillende onderdelen waar goed over nagedacht moet worden. Een huisstijl ontwerp is een combinatie van bijvoorbeeld een logo, kleuren, vormen, lettertypes, beeldmateriaal en taalgebruik. Hiermee krijg je een herkenbare visuele uitstraling en creëer je een herkenbaar beeld rondom uw bedrijf. Klanten baseren hun mening en beeld op jouw uitstraling dus zorg dat deze goed is en klanten zullen zich ook aangetrokken voelen om naar jou toe te komen.

“Waarom zou ik een huisstijl nemen? Met alleen een (herkenbaar) logo ben ik er toch ook al? Alleen grote bedrijven hebben toch een vastgelegde corporate identity? Ik als kleine onderneming heb dat toch niet nodig?”

Wij ontwerpen graag een nieuwe, frisse corporate identity voor jou en helpen je dat te bewaken. Een duidelijk afstemming van wat jouw bedrijf doet, wil uitstralen en uitdragen moet zorgen voor een logo dat goed voelt. VDS Crossmedia maakt de meest verrassende ontwerpen. Het gehele design van het huisstijl ontwerp wordt één-op-één met jou besproken om jou het juiste gevoel te geven en om je te betrekken in het proces. De richtlijnen worden vastgelegd in een ‘huisstijl handboek.’ Dit houdt uw huisstijl eenduidig, strak en fris!

Een consistente huisstijl;

NNSC Logo