GRAFISCHE VORMGEVING

Een magazine of (promotie)krant uitgeven?

VDS Crossmedia is gespecialiseerd in het vormgeven en opmaken van kranten, magazines, tijdschriften en advertenties. Het is een apart vak dat wij tot in de puntjes beheersen. De kunst van het maken van een lay-out, stramien, typografie, het positioneren en het tot uitdrukking laten komen van beeldmateriaal beheersen wij als geen ander.

Wat doen wij?

Wij verzorgen voor u de opmaak.

We hebben een schat aan ervaring in huis, jaarlijks maken we meer dan 100 verschillende uitgaven voor een zeer breed scala aan opdrachtgevers. Mede dankzij deze jarenlange ervaring onderhouden we zeer goede contacten met uitgeverijen, drukkerijen en verspreiders van drukwerk.

Vormgeving

Met de vormgeving van magazines en kranten bedoelen we alles wat met het creative proces te maken heeft. Een van de zaken hierbij is het opzetten van een stramien waar we de vormgeving van de krant of het magazine laten aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Maar ook het opzetten van een compleet nieuwe krant of magazine behoort tot de mogelijkheden.

Technische productie

De technische productie is de laatste fase tot de oplevering van het daadwerkelijke product. Wij zorgen dat u een Certified PDF ontvangt of dat wij deze aanleveren bij de drukker. Dit bestand is nodig voor het drukproces, dit bestand bevat alle info voor de drukker. Alles moet uiteindelijk gemaakt en geleverd worden.

De totale opmaak van jouw magazine, gids of krant

Het opmaken van een pagina in een publicatie is het combineren van tekst-, beeld- en illustratie-elementen op zo’n manier dat de verhoudingen optimaal blijven, de tekst leesbaar blijft en dat de lezers in een oogopslag zien waar het overgaat, het de lezer raakt en de opdrachtgever maximaal rendement uit zijn publicatie haalt. De DTP-ers kunnen hier voor zorgen. Nadert u een deadline welke absoluut niet kan wachten? Is er onverwachts iemand ziek geworden of heeft u ondercapaciteit voor een speciale opdracht? Of overweegt u om uw DTP studio geheel uit te besteden? Kies dan VDS Crossmedia DTP voor al uw desktop publishing en grafische vormgeving.

Wij van VDS zijn uiterst dynamisch, staan dag voor jou klaar en zorgen voor het halen van deadlines. Voor elk probleem vinden onze desktop publishers een gepaste oplossing. Door onze dtp services heeft u zelf geen werkdruk en dus ook geen risico zeer gewaardeerde collega’s te moeten missen door ziekte veroorzaakt door stress. Door onze jarenlange ervaring en kennis, onderhouden we zeer goede contacten met drukkerijen en verspreiders van drukwerk. Maakt u gebruik van VDS DTP service, dan haalt u (grafisch) voordeel uit al onze kennis en connecties. Snelle levering, zonder zorgen.

pink ribbon 2