Onze diensten

Wat we doen

Bij VDS Crossmedia geloven wij de design het verschil kan maken. De meeste mensen zijn visueel ingesteld. Hierdoor is de kwaliteit van het design minstens zo belangrijk als de inhoud. Elk project dat wij starten begin met een dosis creativiteit. Hoe ziet het eruit, wat zegt het en wat moet het los maken bij de doelgroep.

WAT WE DOEN

Wij geven vorm in huisstijl

Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen die het karakter van een bedrijf herkenbaar en professioneel presenteren. Verder zijn we gespecialiseerd in realisatie van kranten en magazines en kunnen we je helpen met de contacten voor het drukken en verspreiden. Verder maken we ontwerpen voor moderne websites, webshops en promotiemateriaal. Voor een website of webshop op maat en volledig in huisstijl kun je verder kijken op de website van onze overkoepelende organisatie We’r media.

Branding

Sterke branding start met een duidelijke strategie en een professionele visuele identiteit. Grafisch ontwerp is de basis voor elke huisstijl, website, brochure, animatie en advertentie. Door het creëren van duidelijke, consistente content vanuit een doordachte huisstijl zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk, product of dienst direct herkent.

DTP

VDS Crossmedia is gespecialiseerd in de opmaak van tijdschriften, kranten en advertenties. DTP is een vak apart, dat wij tot in de puntjes beheersen. Wij volgen naadloos de actuele richtlijnen voor ieder stramien of ontwerp, zodat de hele publicatie in de juiste stijl wordt opgeleverd.

Grafische vormgeving

Als bedrijf wil je een professionele indruk achterlaten en als het even kan met het WOW-effect. Het belang van een visueel aantrekkelijke en doordachte huisstijl is hierin essentieel. Wij vertalen jouw huisstijl op een passende manier naar alles wat het bedrijf zichtbaar maakt op het gebied van marketing en communicatie.

HOE DOEN WE HET

Met de juiste mensen

Elk project dat wij aannemen, wordt aangepakt door ons hele team. Vormgevers, DTP’ers en waar nodig programmeurs. Doordat we alles inhuis hebben, kunnen we alle stappen van het project goed plannen en soepel laten verlopen.

VDS Praat

Alle goede samenwerkingen starten met een gesprek. Online, of beter nog met een bakje koffie. Er is geen betere manier om elkaar te leren kennen. Wij luisteren, bieden advies en komen met oplossingen om je doelen te behalen.

VDS Denkt

Strategie, plannen en uitvoeren. Wij proberen concepten te bedenken die jouw ideeën uitdagen, misschien ga je wel heel anders denken. Natuurlijk volgen wij jou ideeën en fine-tunen we deze tot jij ons verlaat met een glimlach.

VDS Creeërt

Van mooie huisstijlen tot interessante websites, wij zorgen dat overal aandacht aan wordt besteed, elk detail. Wij hebben geluisterd, gedacht, gepland, nu gaan we van het idee iets moois maken.

VDS Levert

Op papier of digitaal, wij leveren ons project af. Wij zorgen dat je op de hoogte blijft van elke stap in het process. Hierdoor weet jij waar we staan en houd jij vertrouwen in ons dat het project op tijd wordt afgerond.

Brancherapport-Pleisureworld-Cover-en-binnenwerk