GRAFISCHE VORMGEVING

Flyers

Dit is een korte intro van de landingspagina. Wij kunnen als uw partner bijna alles op het gebied van communicatie voor u regelen. Wij houden ons bezig met grafische vormgeving, DTP en webdesign en wat daar mee samenhangt.

Het ontwerpen van een flyer

Een flyer zet je niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want op welke kleuren legt u de accenten? Welke foto’s kunt u het beste gebruiken? Hoe zorgen we ervoor dat uw flyer laat zien wie u bent en wat u doet? En hoe positioneren we de diverse elementen het beste? Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken. En zo laten we uw flyer opvallen tussen alle andere reclame-uitingen.

Grafische vormgeving van flyers

Flyers trekken direct de aandacht. De boodschap op de flyer moet in één oogopslag zichtbaar zijn. De maat van de flyer, het soort papier en de opmaak zijn allemaal aandachtspunten waar ik rekening mee houd. Dit alles natuurlijk binnen je budget. De huisstijl en de boodschap aan de doelgroep worden zorgvuldig verwerkt in het ontwerp van de flyer. Laat je flyer door VDS Crossmedia ontwerpen en vergroot zo je kans om je doelgroep te bereiken.

De-Westereender-1920x1080px-4