DESKTOP PUBLISHING

DTP

VDS Crossmedia is gespecialiseerd in de opmaak van magazines, tijdschriften, kranten en advertenties. DTP is een apart vak, dat wij beheersen tot in de puntjes. Wij volgens naadloos de richtlijnen voor elk stramien of ontwerp, zodat de hele publicatie in de juiste stijl wordt opgeleverd.

De totale opmaak van jouw magazine, gids of krant

Het opmaken van een pagina in een publicatie is het combineren van tekst-, beeld- en illustratie-elementen op zo’n manier dat de verhoudingen optimaal blijven, de tekst leesbaar blijft en dat de lezers in een oogopslag zien waar het overgaat, het de lezer raakt en de opdrachtgever maximaal rendement uit zijn publicatie haalt. De DTP-ers kunnen hier voor zorgen. Nadert u een deadline welke absoluut niet kan wachten? Is er onverwachts iemand ziek geworden of heeft u ondercapaciteit voor een speciale opdracht? Of overweegt u om uw DTP studio geheel uit te besteden? Kies dan VDS Crossmedia DTP service voor al uw desktop publishing en grafische vormgeving.

DTP service

Wij van VDS zijn uiterst dynamisch, staan dag voor jou klaar en zorgen voor het halen van deadlines. Voor elk probleem vinden onze desktop publishers een gepaste oplossing. Door onze dtp services heeft u zelf geen werkdruk en dus ook geen risico zeer gewaardeerde collega’s te moeten missen door ziekte veroorzaakt door stress. Door onze jarenlange ervaring en kennis, onderhouden we zeer goede contacten met drukkerijen en verspreiders van drukwerk. Maakt u gebruik van VDS DTP service, dan haalt u (grafisch) voordeel uit al onze kennis en connecties. Snelle levering, zonder zorgen.

HOB-1920x1080px

Opmaak in stramien

Wanneer u veel te maken heeft met de opmaak van magazines of kranten wilt u de werkstromen zo efficiënt mogelijk inrichten. Wij verzorgen veel van dit soort werkzaamheden voor onze klanten, waarbij wij gebruik maken van vaste stramienen. We verzorgen de opmaak van onder andere magazines, nieuwsbrieven, catalogi, brochures en handleidingen.

Kranten en magazines

Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven en opmaken van kranten, magazines, tijdschriften en advertenties.

  • Magazines
  • Promotiekranten
  • Periodieke kranten
  • Catalogussen
Promotiematerialen

Ze hebben allemaal hetzelfde doel: gezien worden, opvallen en bovenal indruk maken.

  • Flyers
  • Brochures

Branding

Sterke branding start met een duidelijke strategie en een professionele visuele identiteit. Grafisch ontwerp is de basis voor elke huisstijl, website, brochure, animatie en advertentie. Door het creëren van duidelijke, consistente content vanuit een doordachte huisstijl zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk, product of dienst direct herkent.

Grafische vormgeving

Als bedrijf wil je een professionele indruk achterlaten en als het even kan met het WOW-effect. Het belang van een visueel aantrekkelijke en doordachte huisstijl is hierin essentieel. Wij vertalen jouw huisstijl op een passende manier naar alles wat het bedrijf zichtbaar maakt op het gebied van marketing en communicatie.