,

De Derbykrant

De Derbykrant is huis aan huis verschenen vlak voor één van de meest strijdlustigste eredivisiewedstrijden tussen de SC Heerenveen en SC Cambuur. De krant is uitgegeven in de regio Leeuwarden, Heerenveen en omstreken.

WAT HEBBEN WE GEDAAN

De Derbykrant

Wij hebben de vormgeving en DTP-werk verzorgt voor De Derbykrant, dat is uitgegeven in april 2022. De Derbykrant is een eenmalige regiokrant die speciaal is uitgegeven voor de strijd tussen de twee Friese voetbalclubs SC Heerenveen en SC Cambuur uit Leeuwarden.

In deze krant vertellen supporters over hoe zij de spanning voor deze wedstrijd beleven. Wordt er ingagaan op rijke de geschiedenis die de Friese Derby kent. Maak je kennis met Elze Huls, verdediger van het SC Heerenveen vrouwenteam en nog veel meer leuke informatie over de Friese clubs.

Wat hebben wij gedaan?

De tekst, illustraties en afbeeldingen hebben we aangeleverd gekregen. Ons creatieve team van grafisch designers heeft gezorgd voor een aantrekkelijke opmaak van de krant. Naast de vormgeving voor De Derbykrant, verzorgden wij ook de opmaak van de advertenties die in deze krant te vinden zijn.

DTP
Paginaopmaak
Advertentie-vormgeving
Klant: Heidstra Media

Meer projecten die we gedaan hebben

Magazine Maasgouw open